Σχετικά με εμάς.

Καλώς ορίσατε.

Οι έννοιες Blockchain, Bitcoin, κρυπτονομίσματα, ICOs, εισχωρούν σταδιακά στην καθημερινότητά μας και θα αλλάξουν τον οικονομικό -και όχι μόνο- κόσμο που γνωρίζουμε. Όμως σε αυτή την αλλαγή, που κάποιοι τη χαρακτηρίζουν και επανάσταση, υπάρχει σύγχυση για το τι πραγματεύεται η τεχνολογία των συναλλαγών με κρυπτονομίσματα. Η έλλειψη ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού υλικού και οι συγκεχυμένη πληροφόριση στο διαδίκτυο, δε βοηθούν ώστε να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και να συμμετέχει σε αυτή την αλλαγή, με απώτερο σκοπό, φυσικά, να κερδίσει με την επενδυτική του τοποθέτηση. Αυτό το κενό έρχεται να το καλύψει με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και εμπειρία η Two Steps Forward.

Αποστολή μας είναι η παροχή γνώσης με τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού, μέσα από σεμινάρια και ενημερωτικά δελτία στην Ελληνική γλώσσα, ώστε να μπορεί ο καθένας που ενδιαφέρεται να κάνει τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο των συναλλαγών με κρυπτονομίσματα. Αυτοί που επιθυμούν να προχωρήσουν δύο βήματα πιο μπροστά και θέλουν να επενδύσουν στον χώρο των cryptos, μπορούν να επιλέξουν τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχουμε, όπως μελέτη και τεχνική ανάλυση των ICOs, προτάσεις τοποθέτησης κεφαλαίων, τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη, αλλά και άμεση – προσωποποιημένη ενημέρωση.

Two Steps Forward - FWD Arrow

Trading κρυπτονομίσματα για αρχαρίους

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερωτικά newsletters και υπηρεσίες αποδελτίωσης με ειδήσεις και πληροφορίες για ότι συμβαίνει με το Bitcoin, τα κρυπτονομίσματα και τις ICOs.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδευτικά videos, εγχειρίδια και online μαθήματα, ώστε να αποκτήσετε την απαραίτητη γνώση για τα πρώτα σας βήματα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Παροχή επενδυτικών προτάσεων μέσα από πολυεπίπεδη μελέτη και ανάλυση της αγοράς, ώστε να πραγματοποιήσετε την τοποθέτησή σας με μειωμένη ρίσκο σε μια αγορά που εξελίσεται με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη οικονομική επανάσταση του αιώνα.

Το Bitcoin έχει φέρει επανάσταση στις συναλλαγές όντας το πιο επιτυχημένο ψηφιακό νόμισμα μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μια μορφή νομίσματος, στην οποία χρησιμοποιούνται τεχνικές κρυπτογράφησης για τον έλεγχο της δημιουργίας νέων bitcoins και για την επαλήθευση των συναλλαγών.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να είστε μέρος αυτής της επανάστασης, όμως κάποιοι τρόποι εμπεριέχουν ρίσκο. Η Two Steps Forward σας παρέχει τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εργαλεία για να κάνετε την έρευνά σας, να κατανοήσετε την τεχνολογία και να πραγματοποιήσετε με τη δέουσα επιμέλεια τα πρώτα σας επενδυτικά βήματα.